Novetats vacunació Covid-19 Comunitat de Madrid

MADRID VACUNA Al COL·LECTIU DE  MAJORS  DE MUGEJU EN L'HOSPITAL ISABEL ZENDAL

La Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid ha informat que va a vacunar a els mutualistes de MUGEJU majors de 80 i residents a Madrid, en l'Hospital Públic Infermera Isabel Zendal, a partir de el dimecres 17 de març.

La vacunació continuarà en els següents dies, en horari tard, de 16:00 hores a 19:30 hores.  Caps de setmana i festius, en horari de matí i vesprada, de 10:30 hores a 14:00 hores i de 16:00 hores a 19:00 hores.

Als mutualistes, tant de MUFACE, com d'ISFAS i MUGEJU, se'ls administrarà la vacuna desenvolupada pel laboratori MODERNA.

La citació per a la vacunació es realitzarà telefònicament per la Comunitat de Madrid, que farà ús per a açò de les relacions de mutualistes facilitades per MUGEJU.

Així mateix, s'ha habilitat un telèfon d'informació sobre vacunació, a la disposició de tot el col·lectiu mutualista de la Comunitat de Madrid:    900 102 112.

Des que el passat 11 de febrer MUGEJU va remetre a la Conselleria de Sanitat de la Comunitat de Madrid les dades de contacte dels mutualistes, la Mutualitat ha col·laborat activament amb els responsables de Salut de la Comunitat de Madrid, com ha realitzat amb els responsables sanitaris de la resta de comunitat autònomes, per a garantir la vacunació del col·lectiu.