Campaña vacunació enfront de la grip 2019-2020

Com en anys anteriors, la campanya de vacunació contra la grip va destinada als grups de risc que determinen les autoritats sanitàries competents en cada Comunitat Autònoma i l'INGESA a Ceuta i Melilla.


ACCÉS A la VACUNACIÓ

MUTUALISTES I BENEFICIARIS ADSCRITS Als SISTEMES PÚBLICS DE SALUT DE LES CCAA O A l'INGESA

Hauran de dirigir-se al seu metge d'atenció primària o pediatra que li informarà si forma o no partix dels grups de risc i, si escau, del procediment per a l'administració de la vacuna.

MUTUALISTES I BENEFICIARIS ADSCRITS A les ENTITATS MÈDIQUES (EEMM)

La campanya de vacunació enfront de la grip està inclosa en el concert d'assistència sanitària pel que ha de ser coberta per l'Entitat Mèdica.

Els grups de riscos són dels mateixos que determinen les autoritats sanitàries competents en cada Comunitat Autònoma i l'INGESA.

En els supòsits de mutualistes adscrits a una Entitat Mèdica, esta haurà de gestionar la forma en què va a fer efectiva esta vacunació, amb els seus mitjans o amb els mitjans concertats que dispose.

El mutualista ha de contactar amb l'Entitat Mèdica a través del telèfon d'informació que consta en la seua targeta, perquè se li indique, si escau,  el  procediment a seguir per a l'administració de la vacuna.

En esta campanya de vacunació, cap de les bovines antigripales disponibles en les oficines de farmàcia són finançades pel Sistema Nacional de Salut ni per MUGEJU, per la qual cosa no poden prescriure's en receptes oficials de MUGEJU, per a la seua dispensació en les oficines de farmàcies amb càrrec a la Mutualitat.

Pot obtindre més informació en els següents enllaços:
 

Informació del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social sobre la campanya de vacunació enfront de la grip Informació de la campanya de vacunació enfront de la grip del Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social