MUGEJU en el sistema públic de recepta electrònica

Consell interterritorial

 

Uns 345.000 funcionaris adscrits a les tres mutualitats de l'Administració General de l'Estat (AGE), residents en les diferents comunitats autònomes, Ceuta i Melilla, i que han optat per rebre assistència sanitària per mitjans públics, seran integrats en els sistemes d'informació de recepta electrònica autonòmics.

Així ho ha aprovat el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut, reunit el dijous 15 de novembre en el Ministeri de Sanitat, i en el qual estan representades totes les comunitats autònomes al costat de Ceuta i Melilla. La decisió suposa un pas transcendental en el projecte de recepta electrònica impulsat per la Mutualitat de Funcionaris Civils de l'Estat (MUFACE), i que el seu objectiu és la seua total implantació, tant en l'àmbit públic com en el privat, al llarg de 2019 i 2020.

D'esta manera, el Consell Interterritorial equipara als mutualistes de MUFACE, MUGEJU i ISFAS amb la resta de beneficiaris de la sanitat pública en cada comunitat i suposa una millora de la qualitat assistencial i la agilitació del temps en consulta. També reduirà de forma significativa els desplaçaments al centre de salut, especialment en els casos de tractaments crònics.