Concepción Sáez Rodríguez, nova Gerent de MUGEJU

Presa de possessió de Sra. Concepción Sáez Rodríguez

 

La Ministra de Justícia, Dolores Delgado, el Secretari d'Estat, Manuel Jesús Dolz i el President de l'Assemblea General de MUGEJU, Benigne Varela, van acompanyar el 3 de setembre a Concepción Sáenz en la seua presa de possessió com a Gerent de la Mutualitat General Judicial. Arranca una nova etapa que buscarà millorar l'atenció que MUGEJU presta als seus mutualistes, perquè eixa estratègia contribuirà a millorar el servici públic que l'administració de Justícia presta a la ciutadania.

Concepción Sáez Rodríguez és llicenciada en Dret i Diplomada en criminologia per la Universitat Complutense de Madrid en 1980, Diplomada en dret de família i advocada en exercici en l'ICAM, fins a 1984.

Després d'accedir per oposició al Cos de Lletrats de l'Administració de Justícia en 1989, ha servit en diverses destinacions judicials, en concret, en els Jutjats de Primera Instància i Instrucció d'Almansa (Albacete), Alcorcón (Madrid), Santa Coloma de Gramanet (Barcelona), i a Madrid-cabdal, en el Jutjat penal nº 20, del Contenciós-Administratiu nº 1 i d'Instrucció nº 37.

També ha exercit –des de 2007 a 2008- el càrrec d'assessora del Centre d'Estudis Jurídics.

Des de maig de 2011 i fins a l'actualitat, venia exercint les funcions d'assessora de la Gerència de la Mutualitat General Judicial, compatibilitzant este càrrec, des de desembre de 2013, amb el de Vocal del Consell General del Poder Judicial.