PROGRAMA DE VACUNACIÓ: INFORMACIÓ DE LES CC.AA

A continuació, trobi la informació específica a les pàgines web oficials de cada Comunitat o Ciutat Autònoma. Tret que hagi habilitat un telèfon específic, no cridi als serveis públics de salut i esperi la seva cita quan li correspongui o obtingui-la de la manera que li indiquin:

ANDALUSIA (Premi al següent enllaç)

S'han afegit les dades dels nostres mutualistes, tant d'opció pública com a concert privat, al seu Sistema d'Informació i ens indiquen que els mutualistes poden:

 1.  Consultar o actualitzar les seves dades de contacte a través de la WEB ClicSalud+, mitjançant Certificat digital, DNI o Cl@ve.
 2. En cas de no tenir aquests sistemes d'identificació poden sol·licitar la consulta o el canvi de dades als Centres de Salut.
 3.  La sol·licitud de canvi de dades també podrà ser efectuada per mitjà de sol·licitud presentada en registre.

És important que els mutualistes confirmin la seva informació de contacte perquè puguin ser cridats correctament a la campanya de vacunació.

A continuació us deixem més informació prement al següent enllaç.

Actualment, la sol·licitud de cita per a vacunació Covid-19 s'habilita per a totes les persones majors de 68 anys amb independència que tinguin assegurament públic o privat.

L'única condició és que estiguin registrades en la Base de dades de persones usuàries en el Sistema Sanitari Públic d'Andalusia, en cas de no estar registrat contacti amb el Servei d'Atenció al Mutualista de la Mutualitat General Judicial o a la seva Delegació Provincial.

S'oferirà cita per a Vacunació Covid-19 a totes les persones que a cada moment tinguin habilitada la sol·licitud de cita:

 • Accedint a la pàgina d'Accedir ClicSalud+
 • Via telefònica al servei de Salut Respon: 955 54 50 60

Per a més informació premi en aquest enllaç

La Mutualitat manté una comunicació permanent amb la Comunitat d'Andalusia i se li remet mensualment dades de les altes, baixes i modificacions que s'hagin pogut produir en els nostres mutualistes.

ARAGÓ (Premi al següent enllaç)

Els mutualistes de 80 i més anys seran citats directament per salut pública i han d'esperar la seva cita. Al contrari, la resta dels mutualistes de concertada, és a dir, tots els nascuts en 1942 i anys posteriors, han d'obtenir cita, i per a això necessiten l'anomenat codi CIA-AR, que és el seu codi d'identificació en Salut Pública.

La Mutualitat en coordinació amb el Servei de Salut d'Aragó ha realitzat una sèrie d'actuacions per procedir a incloure aquest codi en el seu Sistema d'informació i que pugui ser consultat.

Per a això hem publicat un nou servei a la nostra Seu electrònica perquè els mutualistes amb entitat privada puguin consultar el seu codi identificatiu personal autonòmic (denominat CIA per la Comunitat d'Aragó).

Es pot accedir a aquest servei de la Mutualitat prement al següent enllaç:

El servei ho poden usar tant mutualistes titulars, com els beneficiaris majors d'edat, identificant-se amb el seu DNI i el seu nombre d'afiliació a MUGEJU. Els mutualistes beneficiaris que no disposin de DNI podran obtenir el codi mitjançant la consulta del mutualista titular del que depenen.

La informació també serà visible a través del Portal del Mutualista a l'apartat de “Dades Personals” sota el nom de CIP Autonòmic.

PRINCIPAT D'ASTÚRIES (Premi al següent enllaç)

Amb data 23 de març el Govern d'Astúries anuncia que el SESPA iniciarà a l'abril la citació automàtica per via telefònica per immunitzar a les persones de menys de 80 anys,

Per part de MUGEJU, s'han enviat les dades d'identitat i contacte quan els ha sol·licitat el SESPA, de tal forma, el 23 de Març es van remetre les dades de mutualistes de concertada entre 70 i 79 anys, i el 5 d'abril les dades de mutualistes de concertada amb 65-56 anys d'edat.

El 21 d'Abril es va remetre el total del col·lectiu de mutualistes i es va a realitzar en propers dies una actualització de dades de contacte.

ILLES BALEARS (Premi al següent enllaç)

En aquest enllaç a la xarxa social Twitter pot veure l'últim contingut d'actualitat publicat pel Govern de Balears, amb un esquema del pla de vacunació.

Per veure més informació pot consultar a la web de vacunació balear o cridar al telèfon de consultes ciutadanes, que és el 971 211 999. Pròximament s'engegarà un sistema de cita prèvia telemàtica destinat a facilitar la vacunació per Covid 19, per a població menor a 65 anys.

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 9 de Març. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

CANÀRIES (Premi al següent enllaç)

Des de la Mutualitat General Judicial s'han realitzat diversos enviaments a aquesta Comunitat Autònoma des del 10 de Març. En dies anteriors s'han remès els trams de mutualistes de 79 a 60 anys per actualitzar les dades de contacte.

El 29 d'Abril se'ns informa que es va a procedir a fer una crida a tota la població, major de 72 anys d'edat, incloent a tots els afiliats d'aquesta Mutualitat General Judicial.

Si es troba en aquesta situació i no contacten amb Vostè en els propers dies poden cridar i sol·licitar cita en els telèfons:

 • 012
 • 922 470 012
 • 928 301 012

Per a més informació premi al següent enllaç.

CANTÀBRIA (Premi al següent enllaç)

Les incidències en les citacions poden comunicar-se en el formulari que apareix prement al següent enllaç , en el qual poden veure's igualment els diferents grups de vacunació.

En propers dies es va a remetre els trams de mutualistes de 79 a 60 anys per actualitzar les dades de contacte.

CASTELLA-LA MANXA (Premi al següent enllaç)

Per a més informació ens proporcionen el següent telèfon de contacte:

La Mutualitat General Judicial està en constant comunicació amb la Conselleria de Salut de Castella-la Manxa, facilitant el llistat dels nostres mutualistes en temps i la forma requerida (s'ha remès a Castella-la Manxa tota la informació de tot el nostre col·lectiu major de 16 anys), així com esmenat la informació de contacte d'aquells mutualistes que no podien ser localitzats amb la informació remesa.

CASTELLA I LLEÓ (Premi al següent enllaç)

Els mutualistes seran citats en tot cas pels serveis públics de salut (SACYL).

Salut de Castella i Lleó ha habilitat un número de telèfon general per a resolució de dubtes sobre vacunació Covid i informa que els mutualistes podran descarregar-se el seu certificat de vacunació. Per a més informació premi al següent enllaç.

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 9 de Febrer. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

CATALUNYA (Premi al següent enllaç)

El Servei de Salut de la Generalitat ha establert un sistema de citació automàtica. Pot accedir al mateix prement al següent enllaç.

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 9 de Març. Les dades del col·lectiu de mutualistes de Catalunya són remesos regularment cada mes.

COMUNITAT VALENCIANA (Premi al següent enllaç)

En coordinació amb la seva Mutualitat, el Nº SIP està sent enviat per la Generalitat Valenciana (GVA) a tots els mutualistes d'entitat concertada, per SMS.

Respecte a l'ús del SIP a la Comunitat Valenciana, ha de saber que:

 • No canvia gens quan la seva assistència sanitària, pública o privada.

 • Serà necessari per a qualsevol prestació associada a la Pandèmia COVID19 a la xarxa Sanitària pública.  

 • No altera la planificació de la vacuna ni significa que la seva vacunació sigui imminent.

 • Si ja tenia un nº SIP assignat, segueix sent vàlid.

De forma paral·lela, la Mutualitat General Judicial ha inclòs aquest codi en el seu Sistema d'Informació i  ha publicat un nou servei a la nostra Seu electrònica perquè els mutualistes amb entitat concertada privada puguin consultar el seu codi identificatiu personal autonòmic (denominat SIP per la Comunitat Valenciana).

Es pot accedir a aquest servei de la Mutualitat prement al següent enllaç.

El servei ho poden usar tant mutualistes titulars, com els beneficiaris majors d'edat, identificant-se amb el seu DNI i el seu nombre d'afiliació a MUGEJU. Els mutualistes beneficiaris que no disposin de DNI podran obtenir el codi mitjançant la consulta del mutualista titular del que depenen.

La informació també serà visible a través del Portal del Mutualista a l'apartat de “Dades Personals” sota el nom de CIP Autonòmic.

EXTREMADURA (Premi al següent enllaç)

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 10 de Març. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat Autònoma.

Per a més informació sobre les novetats sobre vacunació i garbellat premi al següent enllaç.

GALÍCIA (Premi al següent enllaç)

Vegi aquí una nota de premsa oficial con novetats sobre campanya de vacunació a majors de 80 anys. Així mateix, entri en aquest enllaç per veure nota de premsa sobre represa de vacunació amb AstraZeneca i extensió a persones de fins a 65 anys. S'ha anunciat el 5 d'abril que a partir del 6 d'abril s'aborda el grup de persones nascudes entre 1942 i 1946.

Les dades dels mutualistes van ser remesos per primera vegada el 12 de febrer, amb diverses actualitzacions posteriors. L'avanç de la vacunació de persones majors és desigual segons zones, esperin la seva cita, per favor.

El Servei de Salut ha habilitat uns telèfons a través dels quals es poden plantejar incidències per corregir errors en les dades personals o completar els que poguessin faltar.

Els nombres són

 • 881 54 29 10
 • 881 54 29 11

AVÍS PER A PERSONES DE 80 O MÉS ANYS

La Xunta de Galícia ha anunciat el 7 d'abril que hi ha un telèfon al que han de cridar les persones de 80 o més anys que encara no han estat citades. Cridin i gestionin la seva cita:

 • 881 00 20 21

LA RIOJA (Premi al següent enllaç)

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 15 de Gener. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat Autònoma que ha consistit en la seva majoria en actualització de dades de contacte.

Per veure l'actualitat oficial sobre vacunació de majors de 80 anys premi al següent enllaç.

MADRID (Premi al següent enllaç)

El 17 de febrer s'anuncia el començament de vacunació de persones de 80 anys i poden veure la informació prement en el següent enllaç

Recordem que s'ha habilitat un telèfon d'informació sobre vacunació, a la disposició de tot el col·lectiu mutualista de la Comunitat de Madrid: 900 102 112.

La Mutualitat manté una comunicació permanent amb la Comunitat de Madrid i se li remet mensualment dades de les altes, baixes i modificacions que s'hagin pogut produir en els nostres mutualistes.

MÚRCIA (Premi al següent enllaç)

Segons nota de premsa oficial de 12 de febrer, el 16 de febrer comença la vacunació de persones majors de 80 anys a Cartagena.

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació l'11 de Desembre de 2020. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

La informació més completa de la Regió de Múrcia sobre el procés pot seguir-la prement al següent enllaç.

NAVARRA (Premi al següent enllaç)

El 25 de febrer Navarra anuncia que a partir de l'1 de març comença la campanya de vacunació en majors de 80 anys, començant el dia 2 de març amb les persones de més de 90 anys. El 23 de març anuncia el Govern navarrès que reprèn la vacunació amb Astrazeneca a col·lectius essencials i l'amplia a persones de fins a 65 anys.

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 13 de Gener. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

PAÍS BASC (Premi al següent enllaç)

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 26 de Febrer. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

El 23 de març Osakidetza informa que reprenen el 24 de març la vacunació amb ASTRAZENECA

Així mateix, s'explica el procés de cita per a tots els grups d'edat, incloent el de fins a 65 anys, prement al següent enllaç.

CEUTA (Premi al següent enllaç)

La Mutualitat General Judicial va gestionar el primer enviament d'informació el 19 de Febrer. Les dades del col·lectiu de mutualistes són remesos a demanda de la Comunitat.

Si no ha estat citat i té 80 o més anys, entri a l'enllaç i posi's en contacte pels mitjans que indica el Govern de Ceuta. Actualment es vacuna a persones d'entre 70 i 79 anys.

El telèfon de contacte és el 900720692, per a mutualistes que han sofert alguna incidència per a la seva localització.

MELILLA (Premi al següent enllaç)

Amb data de16 d'abril, es va fer la crida a vacunació de les persones entre 69-60 anys d'edat. Amb data 28 d'abril, el govern de Melilla ha disposat un telèfon al que han de cridar totes les persones de 60 i més anys que encara no han estat vacunades, el 952699261.

El govern de Melilla ens comunica que aquesta última crida va a ser difós per mitjans de premsa, ràdio, webs… Des de la Mutualitat, en el mateix dia, s'ha contactat amb les persones que teníem constància que no havien pogut acudir a la seva cita vacunació perquè estiguin informades.

Per a la vacunació a Melilla és obligatori que tot ciutadà ferm un formulari d'acceptació de la vacuna. Els serà lliurat en el lloc de la vacunació o poden portar-ho emplenat descarregant l'imprès al següent enllaç.

Etiquetes

Contingut Relacionat per Etiquetes