Madrid: Campaña vacunació grip i dosi reforce Covid-19

En relació a la campanya de la grip d'enguany, els mutualistes de concert mèdic privat, han de posar-se en contacte amb la seua entitat mèdica perquè els informe dels centres mèdics i hospitals habilitats per a la vacunació de la grip.

Actualment, en les clíniques privades només es vacunarà de grip, ja que no se'ls ha format ni tenen, en alguns casos, condicions per a vacunar enfront de Covid-19. 

Per als mutualistes de 70 anys i més anys:

  • Es realitzarà la vacunació conjunta de grip i Covid-19 (dosi de reforç) en el centre de vacunacions de la Comunitat de Madrid i en els CMS de l'ajuntament de Madrid, en estos centres la vacunació es realitzarà prèvia autocita.
  • Aquells que decidisquen vacunar-se en un centre privat de la grip, poden acudir posteriorment a l'Hospital Zendal a vacunar-se de la tercera dosi enfront de Covid-19.
  • Per a aquells mutualistes en les quals no hagen transcorregut 6 mesos o més des de l'administració de l'última dosi enfront de Covid-19 (vacunació completa, 2 dosi), podran acudir a l'hospital Isabel Zendal a vacunar-se, quan s'hagen complit els 6 mesos. 

Contingut Relacionat per Etiquetes