Madrid: Campaña vacunació grip i dosi reforço Covid-19

En relació a la campanya de la grip d'aquest any, els mutualistes de concert mèdic privat, han de posar-se en contacte amb la seva entitat mèdica perquè els informi dels centres mèdics i hospitals habilitats per a la vacunació de la grip.

Actualment, en les clíniques privades només es vacunarà de grip, ja que no se'ls ha format ni tenen, en alguns casos, condicions per vacunar enfront de Covid-19. 

Per als mutualistes de 70 anys i més anys:

  • Es realitzarà la vacunació conjunta de grip i Covid-19 (dosi de reforç) al centre de vacunacions de la Comunitat de Madrid i en els CMS de l'ajuntament de Madrid, en aquests centres la vacunació es realitzarà prèvia autocita.
  • Aquells que decideixin vacunar-se en un centre privat de la grip, poden acudir posteriorment a l'Hospital Zendal a vacunar-se de la tercera dosi enfront de Covid-19.
  • Per a aquells mutualistes en les quals no hagin transcorregut 6 mesos o més des de l'administració de l'última dosi enfront de Covid-19 (vacunació completa, 2 dosi), podran acudir a l'hospital Isabel Zendal a vacunar-se, quan s'hagin complert els 6 mesos.