Última hora: Vacunació Covid19 Catalunya, Balears i Andalusia

Recomanar aquesta notícies

Catalunya

El Servei de Salut de Catalunya implanta el sistema de cita prèvia per a la vacunació del COVID19 mitjançant DNI o si posseeixen nombre de CIP (Codi Identificació Personal), si estan dins de la franja d'edat de vacunació. Accedeixi al sistema de cita prèvia de Catalunya prement al següent enllaç.

Per a més informació premi al següent enllaç.

Balears

La Mutualitat General Judicial ha inclòs el nombre CIPAut (també denominat CIP/CIPA/SIP) consignat als mutualistes amb domicili en Balears en el seu Sistema d'Informació.

Pot consultar aquest nombre prement al següent enllaç.

El servei ho poden usar tant mutualistes titulars, com els beneficiaris majors d'edat, identificant-se amb el seu DNI i el seu nombre d'afiliació a MUGEJU. Els mutualistes beneficiaris que no disposin de DNI podran obtenir el codi mitjançant la consulta del mutualista titular del que depenen.

La informació també serà visible a través del Portal del Mutualista a l'apartat de “Dades Personals” sota el nom de CIP Autonòmic.

Andalusia

El Servei de Salut d'Andalusia ens informa que s'habilita el tram d'edat per sol·licitar cita per a la vacunació per a aquells que es trobin entre els 55 i 59 anys d'edat, i els majors de 68 anys, a través de ClicSalud+ o telèfon Salut Respon.

Els grups d'edat compresos entre 60 a 67 anys, han d'esperar trucada o missatge per a citació, ja que aquest grup, no té habilitada la cita.

Per a més informació premi al següent enllaç.