Actualització: Avís als mutualistes adscrits a CASER

Recomanar esta notícies

Li informem a tots els mutualistes adscrits a l'entitat mèdica CASER que eixa companyia no va a subscriure la pròrroga del Concert d'Assistència Sanitària per a 2021, per la qual cosa es fa necessari el canvi d'entitat mèdica.

A fi de facilitar este obligat tràmit, MUGEJU va a procedir a ampliar el període anual de canvi ordinari d'Entitat per als mutualistes acollits a CASER a partir de l'1 de desembre de 2020.

Este termini especial ampliat de canvi d'entitat ordinari abastarà des de l'1 de desembre de 2020 al 31 de gener de 2021, període en el qual els mutualistes hauran de triar entre rebre assistència sanitària a través d'una de les companyies asseguradores privades: SEGURCAIXA ADESLAS, ASISA, DKV SEGURS, MAPFRE, NOVA MÚTUA SANITÀRIA, SANITAS o a través dels Servicis de Salut de la Comunitat Autònoma on residisca (opció INSS).

El canvi a la nova entitat mèdica es farà efectiu a partir de l'1 de febrer de 2021. Fins a eixa data, els mutualistes continuaran rebent l'assistència sanitària a través de CASER, com fins ara.

Per a facilitar l'elecció d'opció sanitària, MUGEJU ha habilitat un procediment àgil a través de la seu electrònica de l'organisme. A tots els mutualistes titulars de MUGEJU se'ls ha enviat una carta on es detallen els passos a dur a terme. Per a realitzar el canvi d'entitat mèdica haurà d'accedir a https://sedemugeju.gob.es/cambio-entidad amb l'usuari i contrasenya que ha rebut en la carta, seleccionar l'entitat mèdica per la qual desitja rebre assistència a partir de l'1 de febrer de 2021, i completar tots els passos marcats.