Actualització: Avís als mutualistes adscrits a CASER

Li informem a tots els mutualistes adscrits a l'entitat mèdica CASER que aquesta companyia no va a subscriure la pròrroga del Concert d'Assistència Sanitària per 2021, per la qual cosa es fa necessari el canvi d'entitat mèdica.

A fi de facilitar aquest obligat tràmit, MUGEJU va a procedir a ampliar el període anual de canvi ordinari d'Entitat per als mutualistes acollits a CASER a partir de l'1 de desembre de 2020.

Aquest termini especial ampliat de canvi d'entitat ordinari abastarà des de l'1 de desembre de 2020 al 31 de gener de 2021, període en el qual els mutualistes hauran de triar entre rebre assistència sanitària a través d'una de les companyies asseguradores privades: SEGURCAIXA ADESLAS, ASISA, DKV SEGURS/SEGURS, MAPFRE, NOVA MÚTUA SANITÀRIA, SANITAS o a través dels Serveis de Salut de la Comunitat Autònoma on resideixi (opció INSS).

El canvi a la nova entitat mèdica es farà efectiu a partir de l'1 de febrer de 2021. Fins a aquesta data, els mutualistes continuaran rebent l'assistència sanitària a través de CASER, com fins ara.

Per facilitar l'elecció d'opció sanitària, MUGEJU ha habilitat un procediment àgil a través de la seu electrònica de l'organisme. A tots els mutualistes titulars de MUGEJU se'ls ha enviat una carta on es detallen els passos a dur a terme. Per realitzar el canvi d'entitat mèdica haurà d'accedir a https://sedemugeju.gob.es/cambio-entidad amb l'usuari i contrasenya que ha rebut en la carta, seleccionar l'entitat mèdica per la qual desitja rebre assistència a partir de l'1 de febrer de 2021, i completar tots els passos marcats.