Incorporació al sistema de recepta electrònica del Servici Madrileny de Salut

Recomanar esta notícies

S'informa a tot el col·lectiu de mutualistes que hagen optat per rebre la assistència sanitària a través del Servici Madrileny de Salut que a partir del pròxim 20 de juliol queden incorporats, amb caràcter general, al sistema de recepta electrònica d'esta Comunitat Autònoma, la qual cosa permetrà arreplegar la seua medicació a través d'esta via presentant en la seua farmàcia la Targeta Sanitària de la Comunitat de Madrid. A diferència de l'ocorregut durant la situació d'alarma per COVID-19, en la qual havia d'aportar el 100% de l'import de les seues prescripcions, a partir de la data indicada únicament haurà d'aportar el que li correspon com a mutualista.

Si durant l'estat d'alarma ha arreplegat medicació emprant el sistema de recepta electrònica no haurà de fer res més que acudir a la seua farmàcia. Si no ha arreplegat medicació per recepta electrònica estos mesos haurà de consultar telefònicament amb el seu Metge de Família perquè revise la seua medicació i li l'active.

Si per qualsevol circumstància precisa que li realitzen prescripcions en receptes en paper, estes han de fer-se en els talonaris de receptes de MUGEJU. En el cas en què estes receptes en paper siguen de medicaments que requerixen visat per part de l'inspector ha de sol·licitar-ho pel canal habitual en MUGEJU.

És possible que el dia 20 de juliol no totes les farmàcies de la Comunitat de Madrid es troben preparades per a dispensar-li, ja que requerix que realitzen una sèrie de desenvolupaments en els seus programes de gestió. Si la seua farmàcia habitual no disposa encara d'esta funcionalitat acudisca a la farmàcia més pròxima.

Ara com ara únicament pot arreplegar la seua medicació en farmàcies de la Comunitat de Madrid, esperem que en un futur pròxim el puga fer en qualsevol farmàcia del nostre país. Mentrestant, si Un. té previst eixir fora de la Comunitat de Madrid per un període superior a un mes ha de contactar telefònicament amb el seu Metge de Família perquè li prescriga el medicament en els talonaris de receptes de MUGEJU.