Incorporació al sistema de recepta electrònica del Servei Madrileny de Salut

Recomanar aquesta notícies

S'informa a tot el col·lectiu de mutualistes que hagin optat per rebre la assistència sanitària a través del Servei Madrileny de Salut que a partir del proper 20 de juliol queden incorporats, amb caràcter general, al sistema de recepta electrònica d'aquesta Comunitat Autònoma, la qual cosa permetrà recollir la seva medicació a través d'aquesta via presentant en la seva farmàcia la Targeta Sanitària de la Comunitat de Madrid. A diferència de l'ocorregut durant la situació d'alarma per COVID-19, en la qual havia d'aportar el 100% de l'import de les seves prescripcions, a partir de la data indicada únicament haurà d'aportar el que li correspon com a mutualista.

Si durant l'estat d'alarma ha recollit medicació emprant el sistema de recepta electrònica no haurà de fer res més que acudir a la seva farmàcia. Si no ha recollit medicació per recepta electrònica aquests mesos haurà de consultar telefònicament amb el seu Metge de Família perquè revisi la seva medicació i la hi activi.

Si per qualsevol circumstància precisa que li realitzin prescripcions en receptes en paper, aquestes han de fer-se en els talonaris de receptes de MUGEJU. En el cas en què aquestes receptes en paper siguin de medicaments que requereixen visat per part de l'inspector ha de sol·licitar-ho pel canal habitual en MUGEJU.

És possible que el dia 20 de juliol no totes les farmàcies de la Comunitat de Madrid es trobin preparades per dispensar-li, ja que requereix que realitzin una sèrie de desenvolupaments als seus programes de gestió. Si la seva farmàcia habitual no disposa encara d'aquesta funcionalitat acudeixi a la farmàcia més propera.

Ara com ara únicament pot recollir la seva medicació en farmàcies de la Comunitat de Madrid, esperem que en un futur pròxim el pugui fer en qualsevol farmàcia del nostre país. Mentrestant, si Un. té previst sortir fora de la Comunitat de Madrid per un període superior a un mes ha de contactar telefònicament amb el seu Metge de Família perquè li prescrigui el medicament en els talonaris de receptes de MUGEJU.