Cerimònia d'entrega dels premis de l'II Certamen de Fotografia de MUGEJU

Recomanar aquesta notícies

El Gerent de MUGEJU, Gustavo Blanco, ha presidit el dijous 1 de juny l'entrega de premis de l'II Certamen de Fotografia de MUGEJU. A l'entrega de guardons han assistit el Director General de MUFACE, Antonio Sánchez, la Secretària General d'ISFAS, Mª Soledad Álvarez de Miranda i, com a representant de l'entitat patrocinadora BBVA, Manuel García Guzmán, a més del Conseller Delegat d'Asisa, Enrique Porres, el Secretari General d'Adeslas, Teótimo Sáez, i Isabel Ana Quintana Jiménez, Consellera Tècnica de la Sotsdirecció General de Promoció de les Belles arts i Vocal de Jurado. També ha estat present el President de l'Assemblea de compromisarios de MUGEJU, Benigne Varela.

El primer premi ha recaigut en l'obra “Traços”, de Jesús Herrero Lorenzo. “En les carretes” de Jesús Ballesteros Moral, ha estat guardonat amb el segon premi, mentre que el tercer ha correspost a l'obra “Pren de terra”, l'autor de la qual és Paula Muñoz Méndez. Així mateix han rebut dos esments especials l'obra “Eureka” de Mª Àngels Espases, i en la “Línia del temps” de Mª Beatriz de Bust.

El jurat del concurs, presidit pel Gerent de MUGEJU, ha posat en relleu la qualitat de les obres presentades, la qual cosa mostra la gran acceptació amb què explica el certamen de fotografia entre el col·lectiu protegit per MUGEJU.

L'exposició de totes les obres participants es pot visitar a la seu de la Mutualitat General Judicial (calli Marquès del Duero, número 7 de Madrid) fins al 16 de juny, en horari de 9 a 14 hores de dilluns a divendres.

Concurs de fotografia MUGEJU (1/4)

Concurs de fotografia MUGEJU (2/4)

Concurs de fotografia MUGEJU (3/4)

Concurs de fotografia MUGEJU (4/4)