Acord entre el CGCOF i Creu Roja per a la dispensació de medicaments a domicili

Recomanar esta notícies

El Consell General de Col·legis Farmacèutics i Creu Roja han arribat a un acord de col·laboració que pot ser d'interés per a molts mutualistes de MUGEJU amb problemes per a acudir a la farmàcia en estos dies de confinament per la crisi del coronavirus.

Les més de 22.000 farmàcies i la xarxa de més de 200.000 persones voluntàries de la Creu Roja han sumat les seues forces per a facilitar l'entrega a domicili de medicaments a pacients en quarantena, amb problemes de mobilitat, malaltia aguda –inclosos els afectats per Covid-19- crònics complexos amb malalties respiratòries o que suposen un dèficit de la immunitat, diabètics i amb malalties cardiovasculars. L'acord, estarà vigent mentre es mantinga l'estat d'alarma decretat pel Govern.

Entrega a domicili

El servici podrà incloure l'entrega de medicaments en el domicili de la persona que ho demande, amb i sense recepta mèdica, del SNS i de recepta mèdica privada, productes sanitaris i productes de salut.

Els interessats podran sol·licitar el seu medicament a qualsevol farmàcia del seu municipi o municipi limítrof en cas que en el seu no hi haja farmàcia.

Per a més detalls sobre la prescripció de receptes, la gestió i entrega de les comandes així com el pagament de la mateixos, poden consultar els següents enllaços: